Vrijgezellenworkshop mozaiek

 

Wil je iets leuks organiseren op de vrijgezellendag van je vriendin en weet je niet zo goed wat? Dan is een mozaïekworkshop misschien een leuk idee!

 

Wat houdt de workshop precies in?

  • Je bedenkt samen met de aanstaande bruid een leuk ontwerp aan de hand van voorbeelden en/of eigen ideeën
  • Je krijgt uitleg over de materialen/gereedschappen waarmee je gaat werken tijdens deze workshop
  • Je gaat samen een voorwerp (of voorwerpen, afhankelijk van de groepsgrootte) voor binnengebruik voor en met de aanstaande bruid mozaïeken met verschillende kleuren wandtegels. Hierbij kun je kiezen uit een grote spiegel, een groot dienblad of een tableau. Tevens is er de optie dat je zelf (in overleg met Decomania) een ondergrond meebrengt. Het is overigens ook mogelijk dat iedereen een werkstuk voor zichzelf maakt. De keuze bestaat dan uit een kleine spiegel, een klein dienblad, of een schaal (zie basisworkshop mozaïek). De workshop duurt in dit geval 3 uur i.p.v. 4 uur en de kosten zijn dan € 30,- i.p.v. € 40,- per persoon.
  • Je krijgt uitleg over hoe het werkstuk thuis gevoegd moet worden. Je krijgt voegmiddel en instructies mee. 
  • Je wordt voorzien van koffie, thee en lekkers.

De vrijgezellenworkshop duurt 4 uur en kost alles inclusief € 40,- per persoon. De aanstaande bruid neemt gratis deel aan de workshop. Bij deze workshop kunnen minimaal 4 personen en maximaal 8 personen deelnemen.

 

NB In het geval er gekozen wordt voor de basisworkshop en iedereen iets voor zichzelf maakt, neemt de bruid niet gratis deel en kun je vanaf minimaal 3 personen deelnemen!

 

Datum en tijd in overleg.